Pjesëmarrja

Mbi 200 000 qytetarë të Kosovës kanë marrë pjesë në aksionet për pastrimin e Kosovës

Mblodhëm

Mbi 19 000 tonelata mbeturina janë mbledhur, 963 deponi ilegale me mbeturina të pastruara

Qytetet

29 komuna i jane bashkangjitur projektit.

Aksione

Janë organizuar dy aksione në tërë Kosovën dhe vazhdojmë  rregullisht me aksione pastrimi nëpër lokacione me mbeturina


Ta Pastrojme Kosoven 2014

Fotografi nga Aksioni i Fundit

Me 24 maj 2013 qindra mijera qytetar dolen per te pastruar ne te gjithe Kosovoen. Kliko ketu per me shume. 

Our Partners